WORKSHOP RAUL KUSAK

WORKSHOP RAUL KUSAK

LABORATORUL DE MUZICA SI RITM 

Atelierul se adreseaza copiilor si tinerilor, pe grupe de vârsta, după următorul program:

  – 8-13 ani –
 JOI ora 17:00-19:00,
VINERI ora 10:00-12:00 si 
Sâmbătă, între 15:30-17:00

– 14-24 ani-  
JOI ora 14:00-16:30,
VINERI ora 13:00-15:30
Sâmbătă între 14:00-17:00  
la MUZEUL DE ARTA TULCEA,  Strada Grigore Antipa 2 – Hotel Delta 4*  

Laboratorul este destinat atat copiilor si tinerilor cu un minimum de aptitudini muzicale (vocale si/sau instrumentale), cat si celor avansati.

In cadrul Atelierelor se vor dezvolta atat notiuni elementare ce tin de armonie/ritm/melodie cat si aprofundarea lor in anumite contexte muzicale legate performing si orchestratie.

Deasemenea vom povesti si despre influenta temperamentului asupra stimei de sine in raport cu performance-ul muzical pe o scena sau in studio!

Participantii sant rugati sa vina la Ateliere, daca este posibil, cu instrumentele personale, gh.acustice/electrice, gh bas ac/el, c-bas, percutii/perc.melodice de orice fel, instrumente cu claviatura portabile, instrumente cu corzi/suflat de orice fel.

O sa avem si noi instrumente la dispozitie.

 Raul Kusak 

Pianist/Hammondist si keyboarder, compozitor, producător muzical, aranjor si performer/sesion musician al multor proiecte muzicale – semnate Nicu Alifantis, Tudor Chirilă/Vama, Ștefan Bănică, Alina Manole, The Voice(romania), precum și proiecte personale jazz/blues în colaborare cu muzicieni ca Vali SirBlues Răcilă, Hanno Hoefer, Liviu Pop, A.G. Weinberger, Rares Totu, Vlaicu Golcea. 

Participă împreună cu Electric Brother la Red Bull Music Academy 2014 în cadrul unui eveniment organizat la Biserica Anglicană din București. 

Co-autor al coloanei sonore a filmului ”Charlie Countryman”, producție 2013, în regia lui Fredrik Bond, cu Shia LaBeouf, Evan Rachel Wood, Mads Mikkelsen si impreuna cu “Aievea” la coloana sonora a filmului “Legaturi bolnavicioase”, in regia lui Tudor Giurgiu.

Semnează si interpreteaza muzica pieselor de teatru ”Omul cel bun din Seciuan”(2014), “Carousel/Liliom”(2015), “Richard III”(2019) la Teatrul Bulandra si “Mult zgomot pentru nimic”(2018) la Teatrul de Comedie, toate in regia lui Andrei Serban. 

Sustine Workshop-uri in cadrul “Korg”,  “Ideo Ideis” si “Relief”  2017.