ATELIER cu RAUL KUSAK. Se adreseaza copiilor si tinerilor, pe grupe de vârsta, după următorul program:

8-13 ani - Vineri și Sâmbătă, între 9:30-12:00

14-24 ani - Vineri între 13:00-15:30 și Sâmbătă, între 9:30-12:00

la MUZEUL DE ARTA TULCEA,
Strada Grigore Antipa 2 – Hotel Delta 4*

Laboratorul este destinat atat copiilor si tinerilor  cu un minimum de aptitudini muzicale(vocale si/sau instrumentale) cat si celor avansati.

In cadrul Atelierelor se vor dezvolta atat notiuni elementare ce tin de armonie/ritm/melodie cat si aprofundarea lor in anumite contexte muzicale legate performing, orchestratie si productie muzicala. 

Deasemenea vom povesti si despre influenta temperamentului asupra stimei de sine in raport cu performance-ul muzical pe o scena sau in studio!

Participantii sant rugati sa vina la Ateliere, daca este posibil, cu instrumentele personale, gh.acustice/electrice, gh bas ac/el, c-bas, percutii/perc.melodice de orice fel, instrumente cu claviatura portabile, instrumente cu corzi/suflat de orice fel.

Raul Kusak

Pianist/Hammondist si keyboarder, compozitor, producător muzical, aranjor si performer/sesion musician al multor proiecte muzicale - semnate Nicu Alifantis, Tudor Chirilă/Vama, Ștefan Bănică, Alina Manole, The Voice(romania), precum și proiecte personale jazz/blues în colaborare cu muzicieni ca Vali SirBlues Răcilă, Hanno Hoefer, Liviu Pop, A.G. Weinberger, Rares Totu, Vlaicu Golcea. 

Participă împreună cu Electric Brother la Red Bull Music Academy 2014 în cadrul unui eveniment organizat la Biserica Anglicană din București. 

Co-autor al coloanei sonore a filmului ”Charlie Countryman”, producție 2013, în regia lui Fredrik Bond, cu Shia LaBeouf, Evan Rachel Wood, Mads Mikkelsen si impreuna cu "Aievea" la coloana sonora a filmului "Legaturi bolnavicioase", in regia lui Tudor Giurgiu.

Semnează si interpreteaza muzica pieselor de teatru ”Omul cel bun din Seciuan”(2014) si "Carousel/Liliom"(2015) în regia lui Andrei Șerban la teatrul Bulandra.

Sustine Workshop-uri in cadrul "Korg",  "Ideo Ideis" si "Relief"  2017.